Bemutatkozás

ISMERTETŐ

A mi háromcsillagos szállodánk , Budán található ,a budai hegyek gyûrûjében , közel a központhoz. Tölünk néhány perc alatt elérhetõ a Pilisi erdõ vagy a budai barlangok. A szállodából a tömegközlekedés is igen jó , az 5-ös busszal ,vagy a 56-os villamossal ,a város központ 15 perc alatt elérhetõ. A szállódában összesen 21 kétágyas , 2 háromágyas szoba és 5 appartmann található . Az összes szoba fürdöszobás ,nagyképernyös sztereo TV-el , telefonnal és minibárral rendelkezik . Szintén vendégeink részére áll ingyenes zárt parkolónk.Éttermünkbn 60 fö egyidejü elhelyezésére van lehetõség .A szálloda környékén található bevásárlóközpont , szupermarket , posta, bank és Romai Katolikus Templom . A körülmények ideálisak mind kikapcsolodási mind üzleti uton levõk részére .

Budán, a budai hegyek gyűrűjében, ugyanakkor közel a városközponthoz található családias, háromcsillagos szálloda.

A városközpont tömegközlekedési eszközzel (5-ös busz, 56-os villamos) 15 perc alatt, a Pilisi parkerdő vagy a budai barlangok 10 perc alatt elérhetőek.

A szállodában összesen 21 kétágyas, 2 háromágyas szoba valamint 5 appartman található. A szobák fürdoszobával, nagyképernyos sztereo TV-vel, telefonnal és minibárral felszereltek. A szálloda vendégei részére, zárt térben ingyenes parkolást biztosítunk.

A szálloda éttermében 60 fo egyideju elhelyezésére van lehetoség. Rendezvények, családi és céges összejövetelek lebonyolítására alkalmas konferencia terem 50 fo befogadására alkalmas.

A szálloda környékén található bevásárlóközpont, szupermarket, posta, bank és katolikus templom teszi minden szempontból kényelmessé az ittartózkodást.

A szálloda által biztosított lehetoségek ideálisak mind kikapcsolódási mind üzleti úton lévok részére.