Magángéppel a magasban

Míg korábban elsősorban üzleti célokra kínálták a szolgáltatók ezt a szolgáltatást, addig mára igencsak elterjedt lett, hogy gyakorlatilag bármilyen céllal, például luxusnyaralás kapcsán is a magánrepülők kényelmét és gyorsaságát vehessék igénybe az érdeklődők. A http://www.meinprivatjet.com/einfach-und-schnell-privatjet-mieten/ mind a két lehetőségre számtalan lehetőséggel várja érdeklődőit. Természetesen ez még mindig nem az átlagnyaralók számára elérhető kategória, de a luxus és az exkluzivitás előnyeihez szokottak számára a lehető legjobb választásnak bizonyul a magánrepülő bérlés.

magangep

A magánrepülő bérlés a hagyományos járatoknál jóval rugalmasabb megoldást kínál a szűkösre szabott időbeosztással rendelkezők számára, és a levegőben töltött órák is a megszokott színvonalon telnek majd. Saját személyzet, egyéni igényeinek megfelelő indulási és érkezési időpontok- csak néhány a magángéppel történő utazás pozitívumai közül! Válassza az exkluzivitás és a különleges bánásmód kedvező párosítását akkor is, ha üzleti utazásai, körútjai szervezéséről van szó!

maganjet

 

Repülővel tervezi utazását, és szereti az exkluzív megoldásokat?  Válassza a MeinPrivatJet.com – www.meinprivatjet.com szolgáltatásait és a legnagyobb kényelemben fogja érezni magát. Manapság teljesen természetes, hogy felhők fölött repülve érjük el úti céljainkat, s mindezt ráadásul rendkívül gyorsan.   A hagyományos légitársaságokkal utazók jól tudják azonban, hogy nem csak a levegőben töltött órákról szól a repülős utazás, hanem előtte rengeteg időt elvesz a minden szempontból megfelelő járat kiválasztása, a check-in, a beszállás, és hasonlóképpen a csomagokkal történő bajlódás. Elfoglalt üzletemberként mindez sok esetben nem fér bele a szűkre szabott időbeosztásba. Hasonlóképpen így van ez akkor is, ha üzleti körutazások alkalmával akár több nagyvárosban is meg kell jelennie rövid időn belül. Az idő manapság nem csak pénz, de bizony gyakran a kényelem és jó közérzet is múlik azon, milyen megoldást tudunk találni az úti cél elérésére.

megann

Ma már több szolgáltató ajánlatai közül is válogathatnak azok, akik a magánrepülő bérlés kényelme mellett tennék le a voksot. A piaci kínálatban jelen levő cégek korszerű, igényes belső kialakítású magángépekkel állnak az érdeklődők rendelkezésére, ráadásul legtöbbször 24 órás rendelkezésre állási idővel. Nem jelenthet problémát, ha éppen éjszaka derül ki, hogy sürgősen utaznia kell, és valamelyik távoli európai nagyváros az úti cél. Szintén gond nélkül elérhetőek távolabbi városok is, sőt, akár olyan gépek is bérelhetőek, amelyek nagyobb létszám esetében biztosítják a magángépektől megszokott kényelmet és exkluzivitást. A területen tevékenykedő cégeket előszeretettel választják zenekarok, sportolók utaztatásakor, de médiaesemények résztvevőit, vagy kormányhivatalnokokat is gyakran köszönthetnek ügyfeleik között a magángépeket üzemeltetők.