Konferencia terem

HOTEL PANDA
* * *
Konferencia terem

A szálloda légkondicionált konferencia terme 50 fő befogadására alkalmas. Külön telefonvonal és internet csatlakozási lehetőség, valamint igény szerint projectorok és egyéb berendezések állnak vendégeink rendelkezésére.

***

Szállóvendégek illetve éttermi szolgáltatással együtt csoportok bérleti díj fizetése nélkül vehetik igénybe a konferenciateremet.

A szálloda konferenciaterme érettségi találkozók, születésnapi ünnepségek, és egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas!

Magángépek családi nyaraláshoz

Gyerekekkel, családdal utazást tervezve bizony mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy korántsem vállalkozunk könnyű feladatra. A hazai nyaralóhelyek egy idő után unalmassá válnak, ám a külföldi utazás alkalmával sokan nem részesítjük előnyben az autóval történő közlekedést. Miért is tennénk, ha repülővel még távoli úti célok is gyorsan és kényelmesen megközelíthetőek? De mi a helyzet akkor, ha a hagyományos légitársaságok járatai nem felelnek meg elvárásainknak? A túlzsúfoltság, a gyakori várakozás, a foglalás körülményessége sokszor már az utazás terveztetésének szakaszát is tönkreteszik. Lehetőség azonban létezik arra, hogy Ön is a sztárok, zenekarok és politikusok által gyakran választott magángépeket válassza úti céljának elérésekor, melyre a legjobb lehetőségeket a http://www.meinprivatjet.com/einfach-und-angenehm-privatjet-kaufen/ kínálja.